fbpx
Image

UN NOU SHOW PER 2022

The House of Illusion obre les seves portes un cop més per a un nou espectacle per a 2022!

Un cop més, el portarem en un viatge, on visitarem el misteriós món de la comèdia, els jocs de mans, la manipulació, la escapología i, per descomptat, la gran il·lusió ..

ENTRADA SILVER

Amb l'entrada de sopar amb espectacle tot inclòs SILVER, gaudirà d'una excel·lent vista de l'escenari, ja que cap seient està a més de 8 m d'l'escenari, la màgia de prop en les seves taules i un exquisit sopar de tres plats amb vi blanc, negre vi, cervesa i refrescos servits durant tota la nit.

Begudes incloses - Vi blanc de la casa, Vi negre de la casa, cervesa, Sangria, Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta Taronja, Fanta Llimona, Sprite i aigua.

ENTRADA GOLD

Amb l'entrada del sopar espectacle GOLD tot inclòs, obtindràs una polsera d'or, segona entrada a el teatre, màgia de prop en les teves taules i un exquisit sopar de 3 plats amb cava, vi blanc, negre, cervesa i refrescos servits durant tota la nit.

Begudes incloses - Vi blanc de la casa, Vi negre de la casa, cava, cervesa, Sangria, Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta taronja, Fanta Llimona, Sprite i aigua.

ENTRADA VIP

Amb l'entrada per al sopar amb espectacle VIP tot inclòs, gaudirà d'un cordó VIP, primera entrada a el teatre, seients Preferential, màgia de prop en les seves taules i un exquisit sopar de 3 plats amb cava, vi blanc de marca premium, vi negre de marca premium, cervesa, sangria i refrescos servits durant tota la nit.

Els nens també rebran un còctel infantil sense alcohol.

Begudes incloses - Vi blanc premium marca, Vi negre premium marca, Cava Brut, Cervesa, Sangria, Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta Taronja, Fanta Llimona, Sprite i aigua

ENTRADA NOMÉS BEGUDES

Amb l'entrada de begudes tot inclòs, gaudirà d'una excel·lent vista de l'escenari, ja que cap seient està a més de 8 m d'l'escenari, la màgia de prop en les seves taules i begudes il·limitades: vi blanc, vi negre, cervesa, sangria i refrescos servits durant tota la nit.

INFORMACIÓ GENERAL

DIES:

Tenim xou durant l'any. Aneu al www.salubooking.com per horaris, disponibilitat, preus i dies

EDATS:

0-4 anys - Gratuït

5-12 anys - Preu nen

13 anys + - Preu adult

* Tingueu en compte: si voleu que els nens rebi el sopar i les begudes, ha de reservar l'entrada per a nens *

Address

Espigo de Moll s/n, Salou Tarragona, 43840 Spain.

Telephone

+34 977 380 940

Email

[email protected]

©2022 House of Illusion, RJP Entertainment. All Rights Reserved. Designed By SalouTodo

Search