fbpx
Image

UN NOU SHOW HALLOWEEN PER 2021

Quan tanques els ulls, es desperta un món màgic de meravelles.

Uneix-te a l'elenc d'House of Illusion per a una nit de sorprenent diversió de Halloween amb una gran il·lusió, màgia al·lucinant i sorprenents veus en viu.

Facis el que facis, NO PARPADES!

ENTRADA SILVER

Amb l'entrada de sopar amb espectacle tot inclòs SILVER, gaudirà d'una excel·lent vista de l'escenari, ja que cap seient està a més de 8 m d'l'escenari, la màgia de prop en les seves taules i un exquisit sopar de tres plats amb vi blanc, negre vi, cervesa i refrescos servits durant tota la nit.

Begudes incloses - Vi blanc de la casa, Vi negre de la casa, cervesa, Sangria, Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta Taronja, Fanta Llimona, Sprite i aigua.

ENTRADA GOLD

Amb l'entrada del sopar espectacle GOLD tot inclòs, obtindràs una polsera d'or, segona entrada a el teatre, màgia de prop en les teves taules i un exquisit sopar de 3 plats amb cava, vi blanc, negre, cervesa i refrescos servits durant tota la nit.

Begudes incloses - Vi blanc de la casa, Vi negre de la casa, cava, cervesa, Sangria, Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta taronja, Fanta Llimona, Sprite i aigua.

ENTRADA VIP

Amb l'entrada per al sopar amb espectacle VIP tot inclòs, gaudirà d'un cordó VIP, primera entrada a el teatre, seients Preferential, màgia de prop en les seves taules i un exquisit sopar de 3 plats amb cava, vi blanc de marca premium, vi negre de marca premium, cervesa, sangria i refrescos servits durant tota la nit.

Els nens també rebran un còctel infantil sense alcohol.

Begudes incloses - Vi blanc premium marca, Vi negre premium marca, Cava Brut, Cervesa, Sangria, Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta Taronja, Fanta Llimona, Sprite i aigua

ENTRADA NOMÉS BEGUDES

Amb l'entrada de begudes tot inclòs, gaudirà d'una excel·lent vista de l'escenari, ja que cap seient està a més de 8 m d'l'escenari, la màgia de prop en les seves taules i begudes il·limitades: vi blanc, vi negre, cervesa, sangria i refrescos servits durant tota la nit.

INFORMACIÓ GENERAL

DIES:

28-29-30-31 octubre

HORARI:

Les portes de teatre obren de 20:30 a 23:30 (des de les 21.15h per entrada només begudes)

Les begudes amb tot inclòs comencen una vegada que ingressa a el teatre fins que surt de teatre.

EDATS:

0-4 anys - Gratuït

5-12 anys - Preu nen

13 anys + - Preu adult

* Tingueu en compte: si voleu que els nens rebi el sopar i les begudes, ha de reservar l'entrada per a nens *

Image
Image

Address

Espigo de Moll s/n, Salou Tarragona, 43840 Spain.

Telephone

+34 977 380 940

Email

[email protected]

©2022 House of Illusion, RJP Entertainment. All Rights Reserved. Designed By SalouTodo

Search