Image

UN NOU SHOW PER 2021

The House of Illusion obre les seves portes un cop més per a un nou espectacle per a 2021!

Una vez más, lo llevaremos en un viaje, donde visitaremos el misterioso mundo de la comedia, los juegos de manos, la manipulación, la escapología y, por supuesto, la gran ilusión..

ENTRADA SILVER

Amb l'entrada de sopar amb espectacle tot inclòs SILVER, gaudirà d'una excel·lent vista de l'escenari, ja que cap seient està a més de 8 m d'l'escenari, la màgia de prop en les seves taules i un exquisit sopar de tres plats amb vi blanc, negre vi, cervesa i refrescos servits durant tota la nit.

Begudes incloses - Vi blanc de la casa, Vi negre de la casa, cervesa, Sangria, Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta Taronja, Fanta Llimona, Sprite i aigua.

ENTRADA GOLD

Amb l'entrada del sopar espectacle GOLD tot inclòs, obtindràs una polsera d'or, segona entrada a el teatre, màgia de prop en les teves taules i un exquisit sopar de 7 plats amb cava, vi blanc, negre, cervesa i refrescos servits durant tota la nit.

Begudes incloses - Vi blanc de la casa, Vi negre de la casa, cava, cervesa, Sangria, Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta taronja, Fanta Llimona, Sprite i aigua.

ENTRADA VIP

Amb l'entrada per al sopar amb espectacle VIP tot inclòs, gaudirà d'un cordó VIP, primera entrada a el teatre, seients Preferential, màgia de prop en les seves taules i un exquisit sopar de 7 sabors amb cava, vi blanc de marca premium, vi negre de marca premium, cervesa, sangria i refrescos servits durant tota la nit.

Els nens també rebran un còctel infantil sense alcohol.

Begudes incloses - Vi blanc premium marca, Vi negre premium marca, Cava Brut, Cervesa, Sangria, Coca Cola, Coca Cola Zero, Fanta Taronja, Fanta Llimona, Sprite i aigua

ENTRADA NOMÉS BEGUDES

Amb l'entrada de begudes tot inclòs, gaudirà d'una excel·lent vista de l'escenari, ja que cap seient està a més de 8 m d'l'escenari, la màgia de prop en les seves taules i begudes il·limitades: vi blanc, vi negre, cervesa, sangria i refrescos servits durant tota la nit.

INFORMACIÓ GENERAL

DIES:

Dimecres i Dissabtes

HORARI:

Les portes de teatre obren de 20:30 a 23:30 (des de les 21h per entrada només begudes)

Les begudes amb tot inclòs comencen una vegada que ingressa a el teatre fins que surt de teatre.

EDATS:

0-4 anys - Gratuït

5-12 anys - Preu nen

13 anys + - Preu adult

* Tingueu en compte: si voleu que els nens rebi el sopar i les begudes, ha de reservar l'entrada per a nens *

RESERVA AHORA Y CONSIGUE UNDESCUENTO DE 25%

CÓDIGO: HOIDEAL25

Image
Image
Image

RESERVA AHORA Y CONSIGUE UNDESCUENTO DE 25%

CÓDIGO: HOIDEAL25

Address

Espigo de Moll s/n, Salou Tarragona, 43840 Spain.

Telephone

+34 977 380 940

Email

info@rjpentertainment.com

©2021 House of Illusion, RJP Entertainment. All Rights Reserved. Designed By SalouTodo

Search